Parkeringshus til Cowis hovedkontor

P-hus i glasfacader
For fremover at kunne servicere sine lejere i området opfører Nordea Ejendomme et nyt parkeringshus ved Cowi’s hovedkontor i Lyngby. Parkeringshuset er udformet med en kvadratisk grundflade og med to trappetårne, der er udført med glasfacader, så personer der opholder sig i trappetårnet kan se og blive set udefra.

De transparente trappetårne kombineres med en delvis åben facade og en indvendig konstruktion uden vægge. Dette giver maximalt overblik for de kørende og gående brugere. Det nye p-hus placeres delvist oven på den eksisterende parkeringskælder, der tilhører Cowi’s hovedkontor.

Opgaven omfatter udover det nye parkeringshus også ombygning af den eksisterende kælder. Parkeringshuset opføres i seks etager/11 niveauer og får plads til 230 biler.

CG Jensen opfører det nye p-hus i totalentreprise.

Printvenlig referanceblad

Projektfakta:  
Bygherre:
Byggeperiode:
Entrepriseform:
Kontraktsum:
Nordea Ejendomme
Byggeandragende indsendt 01.07.2016
Totalentreprise
30 mio. kr. ekskl. moms

CG Jensen A/S   |   Fabriksparken 37   |   2600 Glostrup   |   Tlf. 43 44 68 00   |   CVR 30517628  |   info@cgjensen.dk