Job i CG Jensen

16.06.2016: CG Jensen A/S søger faglærte anlægsgartnere - eventuelt to sjak til snarlig tiltrædelse
Vi har travlt i CG Jensen, og vi søger derfor dygtige, faglærte anlægsgartnere (grå belægning), der har lyst til at deltage i større og mindre opgaver primært i Storkøbenhavn. Er I et mindre sjak, hører vi også gerne fra jer. Der vil være tale om belægningsopgaver og beplantning.

Vi forventer, at du/I kan arbejde selvstændigt, men også er god til at samarbejde. Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer, og vi tilbyder en løn efter kvalifikationer og lokaloverenskomst.

Interesseret?
Du er velkommen til at kontakte projektchef Jackie B. Glimø på telefon 51 38 12 63 for yderligere oplysninger eller spørgsmål til stillingen. Der er ingen ansøgningsfrist, da stillingerne ønskes besat hurtigst muligt af ansøgere med de rette kvalifikationer. Indkaldelse til samtaler vil ske løbende, så vent ikke med at sende din ansøgning.

Send venligst din ansøgning mærket ”Faglært anlægsgartner” til Jackie B. Glimø på e-mail: jbg@cgjensen.dk eller ring på telefon 51 38 12 63

Hvis du vil vide mere:

Projektchef Jackie B. Glimø,
Tlf. +45 51 38 12 63
Mail: jbg@cgjensen.dk


Uopfordrede ansøgninger
Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger.

Hvis vi ikke kan tilbyde dig et job her og nu, gemmer vi din ansøgning og kontakter dig, hvis der senere skulle blive et job ledigt, der passer til dine kvalifikationer.

Du kan e-maile din uopfordrede ansøgning til:

info@cgjensen.dk mærket "uopfordret ansøgning".

CG Jensen A/S   |   Fabriksparken 37   |   2600 Glostrup   |   Tlf. 43 44 68 00   |   CVR 30517628  |   info@cgjensen.dk