Nyt parkeringshus på Sønderborg havn

Byudvikling i Sønderborg
I forbindelse med udvikling af havnefronten i Sønderborg ønsker Sønderborg Kommune at opføre et nyt parkeringshus. Visionen for det nye parkeringshus er at skabe et velfungerende og tilgængelig parkeringshus for områdets brugere.

Parkeringshuset skal skabe sammenhæng med de omkringliggende bygninger, og skal udføres vedligeholdelsesfrit og have minimale
driftsomkostninger. Parkeringshuset skal udføres med vægge af gitre i cortenstål, der skal fungere som klatrebund for hængende beplantning og i gårdfacaderne indbygges fremskudte plantekasser, hvorfra slyngplanter vil dække større felter og sørge for farveoplevelser fra forår til efterår.

CG Jensen har fået opgaven med at opføre parkeringshuset i totalentreprise. Arbejdet omfatter alle ydelser for den fuldstændige
projektering, opførelse og færdiggørelse af parkeringshuset. P-huset bliver på seks etager/12 niveauer med en kapacitet på 465 parkeringspladser og er planlagt til at kunne modtage sine første biler i juli 2017.

Printvenlig referanceblad

Projektfakta:  
Bygherre:
Byggeperiode:
Entrepriseform:
Kontraktsum:
Sønderborg Kommune
Juni 2016 - juni 2017
Totalentreprise
44 mio. kr. ekskl. moms

CG Jensen A/S   |   Fabriksparken 37   |   2600 Glostrup   |   Tlf. 43 44 68 00   |   CVR 30517628  |   info@cgjensen.dk