Konstruktørpraktikanter

CG Jensen har god erfaring med at ansætte konstruktørpraktikanter, når de i deres 6. semester skal gennemgå 20 ugers praktik i en virksomhed. Vi søger derfor løbende nye konstruktørpraktikanter til vores byggepladser over hele landet.

Som konstruktørpraktikant i CG Jensen får du ansvar fra dag ét i en både åben og ærlig kultur, hvor vi involverer dig i alt – lige fra den daglige planlægning og produktion på pladsen til mere overordnede forhold som økonomi og håndtering af egenproduktion.

Vi ser det som en fremtidig investering for branchen: Jo bedre praktikophold, des bedre bygningskonstruktører kommer der ud i den anden ende.

Er du interesseret i at blive konstruktørpraktikant hos CG Jensen, kan du sende os en ansøgning på info@cgjensen.dk

Konstruktørpraktikant Jens Erik Friis Søndergaard om at være i praktik hos CG Jensen:

”Man føler, at man udfylder en reel arbejdsstilling. Det, vi lærer, er meget praktisk, og jeg har fået lov til sindssygt mange ting i Betonrenovering. Lige fra dag ét har jeg fået stillet spørgsmålet; hvad har du lyst til?”

Sådan siger den unge konstruktørpraktikant, Jens Erik Friis Søndergaard, der har fået både praktikplads og studiejob hos CG Jensen.  Her føler han, at han er i tæt berøring med de arbejdsopgaver, han får. Og har han manglet noget, har han hurtigt lært at opsøge det.

”Man bliver kastet ud i det. Får du et spørgsmål fra en kollega, kan du ikke finde svaret i en bog. Man lærer at tage beslutninger”, fortæller han. Mindst lige så vigtigt har han følt sig velkommen og taget seriøst i sin praktiktid.

”Der er godt styr på det fra starten. Man er en del af teamet, man inddrages i processerne, og man får lov til at stille spørgsmål til byggemøderne.”

For Jens Erik Friis Søndergaard betyder det, at man selv får lyst til at lære mere på egen hånd. Det sker tit, at han selv opsøger producenterne for at tjekke op på det tekniske.

”Det er svært at projektere, hvis du ikke ved, hvordan et bestemt betonelement ser ud i virkeligheden”, som han siger.

”Du får både lidt fra arkitektur- og ingeniørverdenen, men du lærer også om driften, og at der skal være styr på totaløkonomien. Og om sikkerhed og sundhed på byggepladsen.”, forklarer han.

Indtil videre har Jens Erik Friis Søndergaard været med til istandsættelsen af Næstved Parken og er nu i gang på byggepladsen ved Herlev Vandtårn, hvor en anden renoveringsopgave foregår.

”Det, jeg elsker ved byggebranchen, er at plante et frø, vande det og så se det blive til et træ. Man ser virkelig, at der sker noget”, siger han.

  


Jens Erik Friis Søndergaard, konstruktørpraktikant hos CG Jensen.

 

 CG Jensen A/S   |   Fabriksparken 37   |   2600 Glostrup   |   Tlf. 43 44 68 00   |   CVR 30517628  |   info@cgjensen.dk