Byggefelt 8 - Ørestad

Familieboliger Ørestad

Ørestad Syd er i fuld gang med at udvikle sig til et levende og dynamisk område, med en blanding af boliger, erhverv, indkøbs-muligheder og institutioner.

CG Jensen har opført 98 nye familieboliger placeret attraktivt mellem kanalen og Ørestads Boulevard tæt ved Vestamagers Metro, i alt 9.492 m².

Boligerne er beliggende i den midterste vestlige del af byggefelt 8, med bebyggelsen orienteret mod kanalen.

De fleste af lejlighederne har altaner mod kanalen. Mod gaden er boligerne i stueplan hævet over terræn, hvilket skaber mere privathed for beboerne og mod gården er der niveaufri adgang til private terrasser i det fælles gårdrum. Til bebyggelsen er udført et fællesrum beliggende i stueetagen med kontakt til Pladsen “Ønskebrønden”, så man let kan komme til det som besøgende.

Facaderne er udført i tegl med mørke, blådæmpede nuancer, vinduer er udført i alu, der spiller godt sammen med de grå toner i murvær-ket, samt giver kontrast til de mørke farver. Altanerne fremstår lette i deres udtryk og i kontrast til det tunge murværk. Værn er udført i galvaniseret stål, der hænger sammen med vinduernes farve.

Der er lagt stor vægt på en vurdering af alle materialernes livscyklus med fokus på genanvendelighed. Ligeledes bruges der kun materialer, som sikrer bedst muligt indeklima.

Byggeriet er projekteret og opført efter kravene for lavenergibyggeri klasse 2015.

 

Se referenceblad her.

Projektfakta  
Bygherre:
Byggeperiode:
Entrepriseform:
Kontraktsum:
Resireal Cphresi Ørestad P/S
05.2015 - 10.2016
Totalentreprise
130,3 mio. kr. ekskl. moms

CG Jensen A/S   |   Fabriksparken 37   |   2600 Glostrup   |   Tlf. 43 44 68 00   |   CVR 30517628  |   info@cgjensen.dk