Ørestad Syd, Byggefelt 8.2, Himmelbyen

Nye boliger og erhvervslokaler i Ørestad

Byggeriet omfatter i alt ca. 28.000 m2 fordelt på flere funktioner.

Det store volumen rummer 4 etager erhverv, og på toppen placeres boliger, der her får optimale forhold for dagslys og udsigt.

Det er en bygning der, trods sin store størrelse, åbner sig mod gaden. Ekspressive udvendige trappeforløb trækker besøgende op langs facaderne, der tilbyder forrygende kig ud over bydelen og det grønne område Kalvebod Fælled.

Trappeforløbene leder op til et hævet terræn beliggende 18 meter over byens gader, og her findes et grønt uderum omkranset af boligbebyggelsens varierende højder.

Det grønne rum danner den fælles kerne for beboerne i den hævede by. På dette niveau har man ligeledes ankomst til alle boliger, der udover trapperne kan nås fra en af de 3 elevatorkerner med indgang fra de omkringliggende gader.

Alle boliger forholder sig samtidigt til de ydre omgivelser og det fantastiske vue over byen via vinduespartier, altaner og tagterrasser.

Med sine blandede funktioner og sin arkitektur vil bygningen bidrage til en varieret og levende bydel. Bygningens karakter spiller tæt sammen med de intentioner, der er lagt for området og det nærliggende hovedstrøg.

 

Se referenceblad her.

Projektfakta  
Bygherre:
Byggeperiode:
Entrepriseform:
Kontraktsum:
Nordic Real Estate Partners (NREP)
2016-2018
Totalentreprise
Oplyses ikke (Privat bygherre)

CG Jensen A/S   |   Fabriksparken 37   |   2600 Glostrup   |   Tlf. 43 44 68 00   |   CVR 30517628  |   info@cgjensen.dk