Information om persondatabehandling

CG Jensen tager beskyttelsen af personoplysninger alvorligt, og ligesom med vores byggeprojekter, arbejder vi målrettet og struktureret for at sikre, at CG Jensen lever op til sine forpligtelser i medfør af persondatalovgivningen og i overensstemmelse med principperne for lovlig behandling af personoplysninger, implementerer og overholder de vejledninger og den praksis, der kommer på området, herunder fra Datatilsynet og det Europæiske Databeskyttelsesråd, samt træner vores medarbejdere i at være opmærksom på og overholde principperne for lovlig behandling af personoplysninger.

I forbindelse med vores almindelige drift, vil vi behandle personoplysninger om eksempelvis kunder, potentielle kunder, samarbejdspartnere, leverandører, kandidater og ansatte.

Denne information om persondatabehandling er målrettet dig, som af den ene eller anden grund er i berøring med CG Jensen som potentiel kunde, kunde, samarbejdspart, leverandør eller fordi du søger ansættelse hos os. I de forbindelser vil vi behandler personoplysninger om dig.

Andre er velkomne til at læse med.

CG Jensens information om persondatabehandling kan du hente her: LINK

CG Jensen A/S   |   Fabriksparken 37   |   2600 Glostrup   |   Tlf. 43 44 68 00   |   CVR 30517628  |   info@cgjensen.dk