Silver Arrow

Boliger med udsigt over København

CG Jensen har opført et boligtårn med 14 etager, der rummer 26 nye boliger. Bygningen har fået navnet Silver Arrow pga. dens pileform og sølvskinnende facade.

Boligtårnet indeholder to boliger på hver etage med store altan og vinduesbånd hele vejen rundt. Stueplan’en er indrettet til erhverv.

CG Jensen har udført in situ betonarbejderne, som omfatter fundamenter, bundplade og kælder samt elementmontage fra stue til og med dæk over 13. etage.

I forbindelse med opførelsen af Silver Arrow har CG Jensen desuden udført byggegruben, herunder pæle-, spuns- og kloakarbejder.

En montageopgave med mange komplekse elementsamlinger og meget små tolerancer. For at løse opgaven har det bl.a. været nødvendigt at konstruere et specielt stålbeslag til midlertidig stabilisering af konstruktionen i forbindelse med elementmontagen.

Som så ofte på byggerier i København har der været store krav til logistikken pga. det meget begrænsede byggepladsareal, der var til rådighed.

Se referenceblad her

Bygherre:
Byggeperiode:
Entrepriseform:
Kontraktsum:
Walls A/S
Januar 2018 - marts 2019
Fagentreprise
12,5 mio. kr. ekskl. moms

CG Jensen A/S   |   Fabriksparken 37   |   2600 Glostrup   |   Tlf. 43 44 68 00   |   CVR 30517628  |   info@cgjensen.dk