Hempel HQ2

Udvidelse af Hempels hovedkontor HQ2 i Kongens Lyngby

CG Jensen har i totalentreprise opført malingproducenten Hempels nye administrationsbygning HQ2.

Det nye byggeri indeholder reception, auditorium, mødefaciliteter, kontorer samt fitnessområde. På de øverste etager findes teknik, konferencefaciliteter og tagterrasser, mens der i kælderen og i halvdelen af stueetagen er indrettet parkering.

Vores Byggeridivision har udført al elementmontagen på det næsten 12.000 kvadratmeter store byggeri som egenproduktion.

HQ2 består af to forskudte bygningskroppe i henholdsvis fem og seks etager. Etageadskillelserne har vi opført som huldæk understøttet af HSQ komposit-stålbjælker.

HQ2 er opført ved siden af Hempels eksisterende hovedkvarter HQ1. De to afdelinger er forbundet via en 60 meter lang stål-gangbro tværs over Lundtoftegårdsvej, som vores Ståldivision har monteret.

Inspireret af malingens verden

Årstidernes Arkitekter A/S har sat stregerne til det markante domicil, som er gennemsyret at høj kvalitet, og hvor der er kælet for alle detaljer.

Omdrejningspunktet er en unik spiralformet trappe i det centrale atrium. Den er inspireret af den organiske form, der opstår, når to farver maling røres sammen.

Projektet har været underlagt en stram tidsstyring. Det har krævet en god intern koordinering i CG Jensen, og som altid har ordentlighed været et nøgleord i såvel udførelsen som i samarbejdet.

Alle jord-, kloak, in situ-betonarbejder samt stålkonstruktioner har vi udført i egenproduktion.

HQ2 er opført til sølv efter DGNB-certificeringen, som omfatter kriterier inden for miljømæssig-, økonomisk- og social-, teknisk- og proces-kvalitet, CG Jensen har tidligere udført en udvidelse af Hempels hovedkontor HQ1, som blandt andet indeholder laboratorium og kontorer.

FAKTA

BYGHERRE:
BYGGEPERIODE:
ENTREPRISEFORM:
REFERENCEBLAD:

Hempel Holding A/S
05.2019 – 02.2021
Totalentreprise

BYGHERRE:

Hempel Holding A/S

BYGGEPERIODE:

05.2019 – 02.2021

ENTREPRISEFORM:

Totalentreprise

REFERENCEBLAD:

KONTAKT

Divisionschef Claus Baumann
Byggeri Øst
+45 21 70 49 00
bcb@cgjensen.dk

Claus Baumann, Divisionschef, byggeri øst
TVÆRKAJEN
BYGGERI

Tværkajen

BYGGERI

Rødovre Port

BYGGERI

Pelican lagerhotel