Kernehuset

IrmaByen i Rødovre
I Rødovre har CG Jensens Byggeridivision opført bebyggelsen Kernehuset i totalentreprise.

Kernehuset består af tre etageblokke med 82 boliger fordelt på syv opgange i henholdsvis fem, seks og syv etager. De øverste lejligheder er med tilbagerykket penthouse.

Kernehuset er en del af en helt ny bydel kaldet IrmaByen, ved Korsdalsvej, hvor dagligvarekæden Irmas gamle hovedkontor har ligget.

Det er planen, at den nye bydel skal rumme i alt 1.000 nye boliger på i alt 135.000 kvadratmeter.

CG Jensen leverer en rigtig god kvalitet. Der er styr på processerne, og man føler sig tryg. Det er altafgørende for mig som bygherre, og vi har nu valgt at fortsætte samarbejdet i en ny byggesag.

Michael Reumert Reffs,
Teknisk direktør, ELF Development

IrmaByens vartegn er Kaffetårnet fra 1960, som Kulturarvsstyrelsen for nylig har fredet. I hjertet af den nye bydel og med Kaffetårnet som nabo, har vi opført Kernehuset.

Ejendommen har et samlet etageareal på 8.120 kvadratmeter, og en kælderetage på 1.975 kvadratmeter. Den er opført i beige teglsten med hvide nuancer, vinduespartierne er typen Velfac Energy i dyb sort. Alle boliger har altan med altanværn udført i glas, henholdsvis klart og ætset sort glas.

Byggeriet er opført i totalentreprise med forudgående projektering i samarbejde med rådgivere og bygherre. Et samarbejde, der er forløbet så tilfredsstillende, at bygherren ELF Development og CG Jensen har valgt at fortsætte samarbejdet i en ny byggesag i IrmaByen.

FAKTA
Bygherre:
ELF Development
Byggeperiode:
01.2017 – 08.2018
Entrepriseform:
Totalentreprise
Referenceblad: