Hempel HQ2

Udvidelse af Hempels hovedkontor HQ2 i Kgs. Lyngby

CG Jensen har i totalentreprise opført malingproducenten Hempels nye administrationsbygning HQ2.

Den nye bygning er opført ved siden af Hempels eksisterende hovedkvarter, og den består af to forskudte bygningskroppe i henholdsvis fem og seks etager.

Vi har udført al elementmontagen på HQ2 som egenproduktion. Det samme gælder alle jord-, kloak, in situ-betonarbejder samt stålkonstruktioner.

HQ2 indeholder reception, auditorium, mødefaciliteter, kontorer samt fitnessområde. De øverste etager rummer teknik, konferencefaciliteter og tagterrasser.


Vi har været tilfredse med samarbejdet med CG Jensen. De har præsteret et flot resultat – og vi har været glade for at kunne tage vores nye bygning i brug.

Michael Steen Petersen
Teknisk direktør i Hempel om CG Jensens udvidelse af Hempel Campus fordelt på tre kontrakter

Inspireret af malingens verden

Det er Årstidernes Arkitekter A/S, der har sat stregerne til det markante domicil, som er gennemsyret at høj kvalitet, og hvor der er kælet for alle detaljer.

Omdrejningspunktet er en unik spiralformet trappe i det centrale atrium. Den er inspireret af den organiske form, der opstår, når to farver maling røres sammen.

Hempel HQ2 er forbundet med Hempels eksisterende hovedkvarter HQ1 via en 60 meter lang stål-gangbro tværs over Lundtoftegårdsvej. Den har CG Jensens ståldivision leveret og monteret.

Projektet har været underlagt en stram tidsstyring. Det har krævet en god intern koordinering i CG Jensen, og som altid har ordentlighed været et nøgleord i såvel udførelsen som samarbejdet.

HQ2 er opført til sølv efter DGNB-certificeringen, som omfatter kriterier inden for miljømæssig-, økonomisk- og social-, teknisk- og proces-kvalitet, CG Jensen har tidligere udført en udvidelse af Hempels hovedkontor HQ1, som blandt andet indeholder laboratorium og kontorer.