Stål

CG Jensen udfører alle former for stålmontage. Vores ståldivision består af en kerne af erfarne medarbejdere, der har samarbejdet i mange år, og som derfor ofte bliver valgt til at udføre særligt komplekse opgaver.

Vi har specialiseret os i opgaver, der kræver speciel ekspertise, bl.a. ved montagearbejder i højden, der også stiller store logistiske krav. En helikopterplatform og en rutschebane er nogle af de spektakulære opgaver, vi har erfaring med.

Vi leverer og monterer alle former for stål såsom gitterdragere, profilstål, HSQ-bjælker etc. HSQ-bjælker er et pladsbesparende alternativ til traditionelle betonbjælker og er en god løsning til f.eks. p-kældre og erhvervs- og boligbyggeri. HSQ-bjælken svarer til SWT-bjælken og Deltabjælken.

Det er vi også gode til
Vi udfører gitterkonstruktioner, råhuse og tagkonstruktioner i stål. Vi bygger også stålbroer, broklapper, færgeramper og færgeklapper

Vores speciale er også 3D-modellering. Vi konverterer samtlige arbejdstegninger til 3D-format for at opnå en sikker og vel planlagt montage samt for at forebygge geometriske konflikter i produktion og montage.

Du kan læse mere om vores projekter under "Referencer".

Hvis du vil vide mere

Divisionschef Henrik Berg, tlf. +45 23 39 51 27

CG Jensen A/S   |   Fabriksparken 37   |   2600 Glostrup   |   Tlf. 43 44 68 00   |   CVR 30517628  |   info@cgjensen.dk