CG Jensen søger arbejdsmiljø og kvalitetsleder

CG Jensen 7972 CROP
Her passer vi på hinanden

CG Jensen søger en engageret Arbejdsmiljø- og kvalitetsleder

Brænder du for arbejdsmiljø og har du lyst til at gøre en forskel? Har du evnen til at kommunikere effektivt og samarbejde med forskellige mennesker? Så er du måske vores nye Arbejdsmiljø- og kvalitetsleder hos CG Jensen.

Som Arbejdsmiljø- og kvalitetsleder hos CG Jensen bliver du en del af vores energiske team i arbejdsmiljøafdelingen. Din primære opgave er at bidrage til skabelsen af et sikkert og sundt arbejdsmiljø i CG Jensens produktion i samarbejde med resten af vores arbejdsmiljøteam. Dette omfatter bl.a support inden for diverse arbejdsmiljøemner, udvikling af forebyggende tiltag og implementering af en synlig sikkerhedskultur.

Du vil være tilknyttet vores kontor på Fabriksparken, hvor du bliver en del af et team på tre personer. Du vil typisk være ude på både mindre og større byggepladser et par gange om ugen, hvor du vil have direkte kontakt med CG Jensens medarbejdere både på byggepladsen og på kontoret.

Om jobbet

Dine opgaver vil være mangeartede. Du kommer til at supportere organisationen med arbejdsmiljø- og sikkerhedsmæssige spørgsmål på vores kontorer og projekter.

Du vil i samarbejde med dine kollegaer i arbejdsmiljøafdelingen komme til at arbejde med:
 • Support til CG Jensen byggepladser
 • Forebyggelse og håndtering af arbejdsulykker og hændelser
 • Planlægge og gennemførelse af tværgående tiltag på arbejdsmiljø og kvalitetsområder
Vi forventer, at du
 • Har erfaring fra en lignende rolle, hvor du har haft ansvar for arbejdsmiljø og sikkerhed
 • Er uddannet ingeniør, bygningskonstruktør eller anden teknisk baggrund
 • Er ærlig, direkte og evner at skabe forandring gennem din adfærd
 • Er en praktisk og systematisk problemløser, der træffer beslutninger baseret på fakta
 • Har et godt drive og evnen til at arbejde både selvstændigt og i teams
 • Er ansvarsbevidst og dedikeret til at sikre et sikkert og sundt arbejdsmiljø
 • Er en god kommunikator og har evnen til at samarbejde med mange mennesker
Vi kan tilbyde dig
 • En uhøjtidelig, men faglig stærk organisation med ”højt til loftet”
 • Et godt arbejdsmiljø, hvor du bliver en del af et stærkt team
 • En varieret hverdag i et supportteam
Interesseret?

Du er velkommen til at kontakte Arbejdsmiljø-, og kvalitetschef Susanne Bruun for yderligere oplysninger om stillingen. Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til Arbejdsmiljø- og kvalitetschef Susanne Bruun på telefon 27 25 65 26 eller mail sb@cgjensen.dk.

CG Jensen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om CG Jensen

CG Jensen er en danskejet, landsdækkende bygge- og anlægsentreprenør med kontorer i Glostrup, Hedehusene, Fredericia og Harlev ved Aarhus.

CG Jensen har en af landets største egenproduktioner, hvilket betyder, at vi udfører størstedelen af jobbene med eget materiel og egne folk; en kvalitet der i vores øjne kendetegner en rigtig entreprenør – og som giver os mulighed for at optimere samarbejdet både indadtil og udadtil.

CG jensen vægter at kunne hjælpe kunden hele vejen rundt; i alle entrepriseformer og i enhver krog af Danmark. Det være sig havnebyggeri og byggegruber, større og mindre byggemodningsarbejder, broer og tunneller, p-huse og ikke mindst bolig- og erhvervsbyggeri. Hertil kommer betonrenovering, gartnerarbejder samt bore- og skæreaktiviteter med mere. CG Jensen udmærker sig ved at have brudt siloerne mellem fagdivisionerne ned. Det stærke interne samarbejde betyder, at mange klassiske grænseflade-problematikker kan undgås, og at flere processer kan optimeres til mærkbar gavn for kunden – og for alle sagens parter.