Tivoli Congress Center, Hotel C

På Kalvebod Brygge i København har Arp-Hansen Hotel Group A/S opført endnu et hotel. Hotellet er opført som en tvillingbygning til Tivoli hotel og indeholder ca. 280 firestjernede hotelværelser, konferencelokaler, møderum, restauranter og fitness – i alt 18.000 m² fordelt på 14 etager.

CG Jensen har udført pælearbejde, fundering, jord- og kloakarbejdet, in situ-beton, elementmontage og stålarbejder til det nye hotel. På grund af de eksisterende forhold var byggepladsarealet meget begrænset. Dette stillede store krav til planlægning og koordinering på pladsen.

Pæleramningen blev udført i slutningen af februar, med 550 pæle rammet på 3 uger. Kloakarbejdet har også budt på udfordringer, da det nye kloaksystem skulle kobles på brønde, som står i rampen ind til varegården på Tivoli Congress Center, som var i drift under hele byggeriet af det nye hotel.

Ved fundamentsarbejdet blev benyttet blivende forskalling for at mindske de tunge løft og for at spare arbejdsgangen med at afforskalle. CG Jensen har tidligere opført det nuværende hotel og kongrescenter, og har netop færdiggjort lignende arbejder til Arp-Hansen Hotel Group A/S' kommende Wakeup-hotel i Borgergade i Indre By.

Se referenceblad

Projektfakta:
Bygherre: Arpe & Kjeldsholm A/S
Byggeperiode: 01.2014 – 06.2015
Entrepriseform: Fagentreprise

CG Jensen A/S   |   Fabriksparken 37   |   2600 Glostrup   |   Tlf. 43 44 68 00   |   CVR 30517628  |   info@cgjensen.dk