Town House, København

Byhuse med egen have
På Islands Brygge Syd i København er et nyt boligprojekt på 16.500 etagemeter under udvikling. På den såkaldte ”T-grund” opfører CG Jensen 30 eksklusive rækkehuse i totalentreprise.

Rækkehusene er i tre etager og er kendetegnet  ved store vinduesglas. Rækkehusene er med egne haver og bliver en del af en ny bydel af lave rækkehuse kombineret med attraktive pladser. 

Før opstarten af byggeriet kunne komme i gang, skulle en udtjent halbygning rives ned. Nedrivningen er udført af CG Jensen.

Husene opføres med hvidpudsede facader og en 2,4 meter høj sokkel. Soklen udføres i slebne sandstensblokke i fuld højde og de store glaspartier udføres uden synbar rammer udefra. I hvert enkelt rum vil det være muligt at åbne glaspartierne i fuld højde og fra boligens højloftede opholdsrum i stueplan er der fri adgang til haven. På første og anden sal er rumfordelingen op til den enkelte køber.

Udover æstetik og funktion opføres boligerne også med hensyn til miljø og energi. Boligerne er klassificeret energiklasse A, hvilket betyder et lavt energiforbrug for de kommende beboere.

Se referenceblad

Projektfakta  
Bygherre:
Byggeperiode:
Entrepriseform:
Walls A/S
Juni 2012 - november 2014
Totalentreprise

CG Jensen A/S   |   Fabriksparken 37   |   2600 Glostrup   |   Tlf. 43 44 68 00   |   CVR 30517628  |   info@cgjensen.dk