UN17 Village

Nordens mest bæredygtige byggeri

I totalentreprise opfører CG Jensen UN17 Village på spidsen af Ørestad grænsende op til naturarealerne på Amager Fælled.

UN17 Village er udråbt til at være Nordens mest bæredygtige byggeri og implementerer som det første byggeri nogensinde samtlige af FN’s 17 Verdensmål i ét samlet bygningsdesign.

Den bæredygtige landsby bliver udelukkende konstrueret af genbrugsmaterialer, og den kommer til at anvende 100 procent vedvarende energikilder. Derudover vil bebyggelsen kunne indsamle 1,5 millioner liter regnvand om året.

UN17 Village er tegnet af Aarstidernes Arkitekter og kommer til at bestå af fem adskilte bygninger med et samlet areal på 35.000 kvadratmeter.

Byggeriet kommer til at rumme både familieboliger, fællesskabsboliger, fleksible boliger, minimale boliger og seniorfællesskaber.

Høj grad af egenproduktion

Under opførelsen af UN17 Village kommer alle CG Jensens kompetencer i spil.

Ud over selve byggestyringen udføres anlægs-, funderings, jord-, kloak-, beton-, stål- og gartner-arbejder som egenproduktion.

En stor del af byggeriet opføres i træ, såsom træsøjler og træ-dæk. CG Jensen udfører selv montage af træelementerne.

CG Jensens egenproduktion og byggeristyring har fra projektets start været med til at påvirke projekteringen af det bæredygtige byggeri. Det har været med til at sikre et bygbart projekt, en god tidsplan og en tilfreds bygherre.

FAKTA

BYGHERRE:
BYGGEPERIODE:
ENTREPRISEFORM:
REFERENCEBLAD:

NREP
11.2020 – 04.2022
Totalentreprise

BYGHERRE:

NREP

BYGGEPERIODE:

11.2020 – 04.2022

ENTREPRISEFORM:

Totalentreprise

REFERENCEBLAD:

KONTAKT

Chef Lasse Toft
Design & Engineering
+45 27 90 92 21
lto@cgjensen.dk

Lasse Toft
DESIGN & ENGINEERING

Rødovre Port

DESIGN & ENGINEERING

P-HUS P92

MYRHOLM
DESIGN & ENGINEERING

Myrholm