Arbejdsmiljø

CG Jensen er certificeret i arbejdsmiljøet efter ledelsessystemet OHSAS 18001. Certifikatet dokumenterer, at vi har et system som sikrer, at vi overholder krav og bestemmelser til arbejdsmiljøet.

Hos CG Jensen har vi et godt arbejdsmiljø, men ønsker konstant at forbedre det. Siden 2008 har vi været med i projektet ”Arbejdsmiljø i øjenhøjde”. Projektet er finansieret af Forebyggelsesfonden og har til formål at minimere risikoen for nedslidning og sygefravær. Medarbejdernes erfaringer og viden er stærkt medvirkende til at rutiner og arbejdsgange bliver forbedret.

Initiativet har bl.a. resulteret i, at CG Jensens medarbejdere har udviklet en arbejdsstation, som klipper og bukker armeringsjern uden at medarbejderne belastes af tunge løft og dårlige arbejdsstillinger.

Selvom det overordnede ansvar for et godt arbejdsmiljø ligger hos ledelsen i CG Jensen, er der gjort meget ud af at alle medarbejdere føler et ansvar for sig selv og hinanden. Vi ønsker alle, at vi og vores kolleger kommer hele hjem hver dag

Hvis du vil vide mere

Kvalitets-, miljø- og arbejdsmiljøchef Susanne Bruun, tlf. +45 27 25 65 26

CG Jensen A/S   |   Fabriksparken 37   |   2600 Glostrup   |   Tlf. 43 44 68 00   |   CVR 30517628  |   info@cgjensen.dk