Diversitet

Vi bygger på tværs af køn, alder og etnicitet
For os er det vigtigt at være i udvikling og gribe tidens muligheder, så vi sikrer en optimal opgaveløsning og et dynamisk arbejdsmiljø til gavn for både kunder og medarbejdere.

Det lyder måske ligetil. Men byggebranchen har traditionelt været præget af midaldrende mænd og har ry for at være stokkonservativ. Det vil vi gerne gøre op med i CG Jensen, og vi tror på, at vi ved at ansætte bredt – på tværs af køn, alder og etnicitet for alvor kan skabe forandring.

Igennem de senere år har vi eksempelvis uddannet flere og flere kvindelige ingeniørpraktikanter. Mange af dem er i dag fastansat i firmaet og således er hver fjerde byggeleder i CG Jensen i dag kvinde. En god udvikling, der også er med til at bane vejen for flere kvindelige projektledere og projektchefer.

Vi håber, at den positive udvikling også kan inspirere på byggepladserne, hvor vi stadig kun har få kvinder i sjakkene. Pt. har vi en kvindelig formand, kranfører og tre lærlinge – og vi er klar, når kvinderne banker på skurvognen. Vi vil gerne være en attraktiv arbejdsplads for begge køn.

citattegn
Det er helt uvirkeligt så god en modtagelse, jeg har fået. Jeg kniber stadig mig selv i armen.

Marie Lund,
Formand i CG Jensen

Vi vil være en attraktiv arbejdsplads for alle
Igennem de senere år har vi også ansat flere med anden etnisk baggrund. I dag har vi medarbejdere, hvis baggrund stammer lige fra Svendborg, Syrien, Skotland, og Serbien til Ikast, Indien og Irak, og det er vores erfaring, at det har været med til at styrke CG Jensen, da vi afhængig af baggrund kan bidrage med nye vinkler og derved supplere hinanden både fagligt og socialt.

I CG Jensen har vi svært ved at forstå aldersdiskrimination. Vi har en oldemor i bogholderiet, en 74-årig morfar der arbejder for at realisere Danmarks første sikkerhedspark – og en 81-årig cellist, der ved behov bistår med juraen. Vi nyder godt af at kunne trække på erfaringer fra et langt og rigt arbejdsliv, og vi tror ganske enkelt på, at forskellighed styrker fagligheden.