Med tillid bygger vi Danmark

Hvem er vi?

En af CG Jensens vigtigste ressourcer er vores evne og vilje til et godt internt samarbejde imellem vores mange fagdivisioner.

Med vores brede palette af kompetencer kan vi hjælpe kunden i mål, uanset hvor kompleks og krævende opgaven måtte være – og med et stærk, internt samarbejde kan vi sikre den nødvendige fremdrift og kvalitet i udførelsesfasen.

For at fremme et godt internt samarbejde og en større arbejdsglæde har vi valgt silotænkningen fra – og medarbejderne til. Hos os får man ansvar og ejerskab til projekterne, og vi er stolte over vores medarbejderes faglige kunnen og de mange aftryk, de har sat igennem tiden.

I CG Jensen omtaler vi endda os selv som en familie – og mange af vores medarbejdere føler, at det er ’deres’ firma. Vi ser vores unikke sammenhold som en styrke – og tilliden divisionerne imellem som en del af råstoffet, når vi bygger Danmark.

Vi vil gerne gøre en forskel

I CG Jensen har vi fra starten valgt at tage et socialt ansvar. Både over for vores ansatte – men også over for vores omgivelser. Det har vi gjort, fordi vi ønsker at forholde os aktivt til den verden, vi er en del af.


Vi gør os umage. Ikke kun fagligt, men også socialt. Vi prioriterer et godt arbejdsmiljø, en grønnere byggeproces og vi tager ansvar for byggeriets fremtid ved at fremme diversiteten på vores byggepladser og uddanne næste generation.

Michael S. Larsen
Adm. direktør, CG Jensen

Vi støtter løbende gode formål, og den røde tråd i vores donationer er børn og unge, der har det svært. Fordi vi tror på, at vi med en tidlig indsats kan være med til at forbedre den enkeltes livsvilkår og muligheder.

Det er vigtigt for os, at vi kan gøre en forskel – både for kunden, vores ansatte og vores omgivelser – samtidig med, at vi bygger Danmark.

Du kan læse mere om hvem vi er her