SPECIAL PROJECTS

Vi styrer store projekter sikkert i land

CG Jensens division Special Projects udfører typisk store tværfaglige entrepriser. Frem til 2024 opfører vi eksempelvis den kommende Hovedstadens Letbane, hvor CG Jensen står for halvdelen af bygge- og anlægsentrepriserne. Her anlægger vi de delstrækninger, som dækker Rødovre, Herlev og Gladsaxe kommuner og så opfører vi det kommende Kontrol- og Vedligeholdelsescenter, hvorfra man fremover vil vedligeholde og styre letbanedriften.

Tidligere eksempler på store tværfaglige entrepriser er indretning af 21 byggepladser til Metro Cityringen i København, hvor opgaven lød på jord-, beton- og stålarbejder, hvilket hører til CG Jensens kerneområder – samt anlæggelsen af Ringstedsbanens TP10 og TP30, som blev udført i totalentreprise og i konsortium med Barslund.

Tilgang

I Special Projects har vi et højt ambitionsniveau. Vi har overblikket og kan – takket være CG Jensens brede pallette af kompetencer og unikke og smidige samarbejdskultur – sammensætte højtkvalificerede, tværfaglige teams, der sikrer, at vores kunder får et gennembearbejdet slutprodukt af høj kvalitet til tiden.

Hvis du vil vide mere

Divisionschef Christian Levinsen tlf. +45 27 87 35 36