Elementmontage

CG Jensen monterer betonelementer i hele landet. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring med elementmontage.

Vi bifalder faglig dygtighed, så en stor del af vores medarbejdere er faguddannede struktører. Vi uddanner løbende nye struktører.

Det bygger vi

CG Jensen monterer betonelementer til parkeringskældre, boligbyggerier, erhvervsbyggerier, broer og tunneller. Vi rejser elementer både under og over jorden.

Projekter

Vi har gennem årene monteret betonelementer til mange af Københavns nyere byggerier. På Kalvebod Brygge har vi eksempelvis opført en helt klynge af hoteller, der ligger side om side. Her har vi stået for elementmontagen af Tivoli Congress Center, de to hoteller Tivoli Hotel og Wakeup Copenhagen samt Nordens største hotel CABINN COPENHAGEN.

Vi monterer også betonelementer til kontor- og boligbyggerier. Ofte nogle store nogen af slagsen. Pt. er vi eksempelvis i gang med opføre et 65.000 kvadratmeter stort kontorbyggeri i Ørestad – og på Danmarks største boligbyggeri ”Udsigten” på Margretheholmen i København monterede vi betonelementer på et 600 meter langt byggeri, hvis 45.000 kvadratmeter fordelte sig på seks boligblokke med i alt 459 boliger.

Du kan læse mere om vores kompentencer inden for beton her

Hvis du vil vide mere
Sjælland

Morten Andersen
Divisionschef
Beton
+45 51 38 12 61
man@cgjensen.dk