Udsigten

459 boliger med unik udsigt på Margretheholm

På Margretheholm, der er en del af Christianshavns voldterræn, har CG Jensen udført råhus entreprisen på den 45.000 kvadratmeter store bebyggelse Udsigten.

CG Jensen har leveret og monteret alle betonelementerne på det 600 meter lange byggeri.

Udsigten er et af de største sammenhængende boligbyggerier i København i nyere tid.

Bebyggelsens navn er i dén grad berettiget. Samtlige lejligheder er orienteret, så beboerne har en unik udsigt ud over Holmen, Amalienborg og store dele af København. Til den anden er der udsigt til lystbådehavnen Lynetten.

Udsigten består af seks boligblokke og omfatter 459 boliger samt erhvervslejemål. Boligblokkene er opført i syv etager inklusive penthouse samt en parkeringskælder med plads til 338 biler.

CG Jensen har udført støbning af fundamenter og terrændæk. Dertil kommer elementmontage, udførelse af indvendige lette vægge af letklinkerbeton samt skalmur og montering badeværelseskabiner.

Derudover har vi udført pæleramning, jord-, beton- og murerarbejder samt udgravning af fundamenter, elevator- og trappegruber.

Margretheholm er en del af Holmen, Christianshavns voldterræn, som fra 1690 til 1993 var hovedbase for den danske flåde. Efter nedlæggelsen af flådestationen i 1993 er området blevet renoveret og nye boliger kommet til. Holmen er i dag et eftertragtet boligområde.