Træbyggeri

Vi kan hjælpe med træbyggeri i stor skala

Vi har i 2021 tilegnet os kompetencer inden for træbyggeri i egenproduktion. Det betyder at vores medarbejdere kan montere CLT (Cross Laminated Timber) dæk og limtræssøjler. Lige nu opfører de Danmarks hidtil højeste træhus; en syvetager høj bygning med træ som bærende konstruktion for bygherren NREP. Bygningen er en del af projektet UN17 Village i københavn, der er udviklet i samarbejde med Sweco Architects, Lendager, MOE og CG Jensen – og som gennem konkrete tiltag adresserer alle 17 Verdensmål. Projektet opføres i Ørestad Syd.

Træbyggeri

Vi har prioriteret at kunne opføre CLT byggerier i egenproduktion, da vi fortsat gerne vil sikre bygherren en god kvalitet og fremdrift i udførelsen. Det betyder, at det er CG Jensens egne medarbejdere, der effektivt følger opgaven til dørs på tværs af de forskellige fag. På den måde kan vi undgå ærgerlige grænsefladeproblematikker og forsinkelser mellem forskellige underentreprenører.

Morten Andersen
Divisionschef i Beton Arcon

Mulighed for komplet byggesystem

Til Danmarks hidtil højeste træbyggeri har CG Jensen også designet og udført træ-facadekassetter i egenproduktion. Her er der lagt en strategi for montage og teknik, så kassetten kan virke med alle materialer – herunder altaner i stål. Kassetterne er bygbare og tager hensyn til fremtidens byggeri – og vi glæder os til at udbrede konceptet på nye CLT byggerier, hvis vores kunder ønsker det.  

Du kan læse mere om vores kompetencer inden for byggeri her

Hvis du vil vide mere
Kontaktperson

Henrik Berg
Divisionschef
Stål
+45 23 39 51 27
heb@cgjensen.dk

Kontaktperson

Morten Andersen
Divisionschef
Beton
+45 51 38 12 61
man@cgjensen.dk