Bliv ingeniørpraktikant

CG Jensen har gode erfaringer med at ansætte ingeniørpraktikanter, når de i deres 5. semester skal gennemgå et halvt års praktik i en virksomhed. Vi søger derfor løbende nye ingeniørpraktikanter til vores byggepladser i hele landet.

Som ingeniørpraktikant i CG Jensen bliver du involveret i alt – lige fra den daglige planlægning til mere overordnede forhold som økonomi. Vores byggeledelse sidder ude på pladserne og har det fulde ansvar og ejerskab til byggeprocessen, så de har de bedste forudsætninger for at lære fra sig.

Hos os får du ansvar og en plads på holdet. Det betyder, at du fra dag ét kan være med til at skabe store projekter i en alsidig hverdag sammen med dygtige kollegaer, der vægter internt samarbejde og optimering af byggeprocesser.

Vi ser det som en fremtidig investering for branchen: Jo bedre praktikophold, des bedre ingeniører kommer der ud i den anden ende.

Du kan læse mere om at være ingeniørpraktikant i CG Jensen i denne folder.

I videoerne herunder kan du møde byggelederne Helena Jappe Anderson og Asger Carlsen, der begge har været i praktik hos os som ingeniørpraktikanter. Her kan du få et indblik i, hvad det vil sige at være i praktik i CG Jensen samt hvad det kan føre med sig af karrieremuligheder.

Indsend din praktikansøgning her

Udfyld formularen og vedhæft de relevante papirer, så hører du nærmere, når vi har behandlet din ansøgning.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Felter med * skal udfyldes.

Praktikansøgning Ingeniør