Bliv ingeniørpraktikant

CG Jensen har gode erfaringer med at ansætte ingeniørpraktikanter, når de i deres 5. semester skal gennemgå et halvt års praktik i en virksomhed. Vi søger derfor løbende nye ingeniørpraktikanter til vores byggepladser i hele landet.

Som ingeniørpraktikant i CG Jensen bliver du involveret i alt – lige fra den daglige planlægning til mere overordnede forhold som økonomi. Vores byggeledelse sidder ude på pladserne og har det fulde ansvar og ejerskab til byggeprocessen, så de har de bedste forudsætninger for at lære fra sig.

Hos os får du ansvar og en plads på holdet. Det betyder, at du fra dag ét kan være med til at skabe store projekter i en alsidig hverdag sammen med dygtige kollegaer, der vægter internt samarbejde og optimering af byggeprocesser.


Jeg kan helt klart anbefale at søge praktikplads hos CG Jensen. Jeg fik ansvar og støtte fra dag ét – og det at se og forstå tingene i praksis har givet mig en bedre forudsætning for at kunne beregne og udføre tilbud.

Stefanie Jensen
Byggeleder i CG Jensen

Vi ser det som en fremtidig investering for branchen: Jo bedre praktikophold, des bedre ingeniører kommer der ud i den anden ende.

I videoerne herunder kan du møde byggelederne Helena Jappe Anderson og Asger Carlsen, der begge har været i praktik hos os som ingeniørpraktikanter. Her kan du få et indblik i, hvad det vil sige at være i praktik i CG Jensen samt hvad det kan føre med sig af karrieremuligheder.

Indsend din praktikansøgning her

Udfyld formularen og vedhæft de relevante papirer, så hører du nærmere, når vi har behandlet din ansøgning.
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Felter med * skal udfyldes.

Praktikansøgning Ingeniør