Stål

Vi skræddersyer stålet til dit behov

CG Jensen udfører alle former for stålmontage. Vores Ståldivision består af en kerne af erfarne medarbejdere, der har samarbejdet i mange år, og som derfor ofte bliver valgt til at udføre særligt komplekse opgaver.

Vi har specialiseret os i opgaver, der kræver speciel ekspertise, bl.a. ved montagearbejder i højden, der også stiller store logistiske krav. En helikopterplatform og en rutschebane er nogle af de spektakulære opgaver, vi har erfaring med.

Vi leverer og monterer alle former for stål såsom gitterdragere, profilstål, HSQ-bjælker etc. HSQ-bjælker er et pladsbesparende alternativ til traditionelle betonbjælker og er en god løsning til f.eks. p-kældre og erhvervs- og boligbyggeri. HSQ-bjælken er et alternativ til SWT-bjælken og Deltabjælken.

Det er vi også gode til

Vi udfører gitterkonstruktioner, råhuse og tagkonstruktioner i stål. Vi bygger også stålbroer, broklapper, færgeramper og færgeklapper. Vores speciale er også 3D-modellering. Vi udfører samtlige arbejdstegninger ved hjælp af 3D-modeller for at opnå en sikker og vel planlagt montage samt for at forebygge geometriske konflikter i produktion og montage.

Tilgang

Vores indgående kendskab til fremstilling og montage samt et stærk, internt samarbejde med CG Jensens øvrige divisioner sikrer vores kunder fremdrift og kvalitet i projekterne.

Med stål som materialevalg kan vi sikre kunden en hurtigere, billigere og mere transparent opførelse – samt muligheden for at udvide i højden uden først at skulle bruge tid og penge på at forstærke den eksisterende bygning.

Ved at vælge stål opnår kunden også en betydelig, bæredygtig besparelse for både pengepung og miljø. Ved hjælp af ny teknologi og vibrationsundersøgelser har vi i 2019 formået at reducere stålforbruget i vores byggerier med hele 30 procent.

Hvis du vil vide mere
Kontaktperson

Henrik Berg
Divisionschef
Stål
+45 23 39 51 27
heb@cgjensen.dk