byggeri

Hoved- og totalentrepriser
Vores byggeridivisioner Byggeri Øst og Byggeri Vest udfører nybyggeri i hoved- og totalentrepriser indenfor alment og privat bolig- og erhvervsbyggeri samt institutionsbyggeri såsom plejeboliger, skoler, børnehaver, idrætsfaciliteter, sundhedscentre og parkeringshuse.

Vi lægger vægt på professionel styring af tid, kvalitet og økonomi med alle interessenter i byggeprocessen – og kan trække på et bredt felt af gode samarbejdspartnere lige fra arkitektfirmaer og rådgivende ingeniørfirmaer til underentreprenører og leverandører, som vi i tidens løb har udført mange forskelligartede og spændende opgaver sammen med.

Udviklingssager
Vores erfarne medarbejdere arbejder sammen med et netværk af udviklere og investorer for så tidligt som muligt at være med i processen. Vi bidrager gerne med vores erfaringer for at optimere byggeriet hvad angår bygbarhed og økonomi, og vi har god erfaring med at projektere og opføre bæredygtige byggerier og herunder sikre, at der er stor fokus på sikkerhed, sundhed, miljø og arbejdsmiljø. Vi kan eksempelvis hjælpe med at opføre DNGB certificerede byggerier.

Licitationssager
CG Jensen deltager i indbudte og offentlige licitationer herunder konkurrenceprojekter sammen med arkitekter, rådgivende ingeniører og landskabsarkitekter.

Hvis du vil vide mere
Sjælland:
Konstitueret divisionschef Lasse Toft tlf. +45 27 90 92 21

Fyn og Jylland:
Divisionschef Hans Jørn Kühn tlf. + 45 27 22 19 95

Applebys Plads

Charlottetårnet

Himmelbyen

Kernehuset

Kronen

Myrholm

Øresyd

Pelican lagerhotel

Tværkajen