Øresyd

Familieboliger i Ørestaden

I Ørestaden har CG Jensens Byggeridivision opført 98 nye familieboliger i totalentreprise.

Byggeriet er placeret på en attraktiv grund mellem Ørestads Boulevard og kanalen, ganske tæt ved Vestamagers Metro.

Det er et moderne, lyst boligbyggeri med god plads og altaner.

Under opførelsen af det 9.492 kvadratmeter store byggeri har bygherren i samarbejde med vores Byggeridivision lagt stor vægt på at benytte genanvendelige materialer, ligesom vi kun har brugt materialer, der sikrer det bedst mulige indeklima.

Byggeriet er projekteret og opført efter kravene for lavenergibyggeri klasse 2015.

De fleste af lejlighederne har altaner ud mod kanalen. Mod gaden er boligerne i stueplan hævet over terræn, og mod gården er der niveaufri adgang til private terrasser i det fælles gårdrum.

Facaderne er udført i tegl med mørke, blådæmpede nuancer, og vinduerne er i aluminium. Altanernes værn er udført i galvaniseret stål og fremstår lette i deres udtryk og i kontrast til det tunge murværk.

Vores Byggeridivision stod for styringen under hele byggeprocessen, som vi var totalentreprenør på. Projektet er opført i tæt samarbejde med 15 kompetente samarbejdspartnere i underentrepriser. Vi har under hele processen haft et stærkt fokus på de tværfaglige samarbejder. Alle entreprenører arbejdede mod et fælles mål, og alle følte ejerskab på projektet. Det har medvirket til en energisk og inspirerende byggeperiode, hvor alle målsætninger blev indfriet, og vi kunne aflevere et flot byggeri til en meget tilfreds bygherre.