Cookies og privatslivspolitik

Information om cookies
Når du anvender denne hjemmeside vil information muligvis blive indsamlet gennem brugen af cookies eller lignende teknologier.

Hvad er cookies?
Websitet anvender cookies, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den og huske indstillinger. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som eksempelvis virus. Stort set alle websites anvender cookies. Cookies ligger på din egen computer, mobil eller tablet som en hjælp til dig selv, idet de bruges til, at du nemt kan finde de websteder, hvor du har været, igen. Oftest hjælper den med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver og indeholder blandt andet information om brugerindstillinger, login, og hvordan tjenesten benyttes.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies og slette eksisterende cookies fra din computer, mobil eller tablet. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du nægter cookies, kan der være funktionaliteter, som ikke virker.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvad bruges cookies til?
Vi bruger kun teknisk nødvendige cookies, som hjælper med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner, eksempelvis side-navigation. Denne type cookies gør det muligt at gå tilbage til den foregående side ved at trykke på tilbage-pilen.

Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse teknisk nødvendige cookies.

Ændringer til vores cookie varsling
Vi reviderer vores cookiepolitik løbende og opdateringer vil blive publiceret på hjemmesiden.

Denne varsling er sidst opdateret d. 5/6 2019

Information om persondatabehandling
CG Jensen tager beskyttelsen af personoplysninger alvorligt, og ligesom med vores byggeprojekter, arbejder vi målrettet og struktureret for at sikre, at CG Jensen lever op til sine forpligtelser i medfør af persondatalovgivningen og i overensstemmelse med principperne for lovlig behandling af personoplysninger, implementerer og overholder de vejledninger og den praksis, der kommer på området, herunder fra Datatilsynet og det Europæiske Databeskyttelsesråd, samt træner vores medarbejdere i at være opmærksom på og overholde principperne for lovlig behandling af personoplysninger.

I forbindelse med vores almindelige drift, vil vi behandle personoplysninger om eksempelvis kunder, potentielle kunder, samarbejdspartnere, leverandører, kandidater og ansatte.

Du kan hente CG Jensens information om persondatabehandling her.