Cookies og privatslivspolitik

Information om cookies

Når du anvender denne hjemmeside vil information muligvis blive indsamlet gennem brugen af cookies eller lignende teknologier.

Du kan læse om hvilke cookies vi bruger på denne side.

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den og huske indstillinger. Oftest hjælper cookies med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret, og cookies kan være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden. Cookies er ikke skadelige, og stort set alle websites anvender cookies.

Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver og indeholder blandt andet information om brugerindstillinger, login, og hvordan tjenesten benyttes.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies og slette eksisterende cookies fra din computer, mobil eller tablet. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du nægter cookies, kan der være funktionaliteter, som ikke virker.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan du risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Vi reviderer vores cookiepolitik løbende og opdateringer vil blive publiceret på hjemmesiden.

Denne varsling er sidst opdateret d. 5/6 2019.

Information om persondatabehandling

CG Jensen tager beskyttelsen af personoplysninger alvorligt, og ligesom med vores byggeprojekter, arbejder vi målrettet og struktureret for at sikre, at CG Jensen lever op til sine forpligtelser i medfør af persondatalovgivningen og i overensstemmelse med principperne for lovlig behandling af personoplysninger, implementerer og overholder de vejledninger og den praksis, der kommer på området, herunder fra Datatilsynet og det Europæiske Databeskyttelsesråd, samt træner vores medarbejdere i at være opmærksom på og overholde principperne for lovlig behandling af personoplysninger.

I forbindelse med vores almindelige drift, vil vi behandle personoplysninger om eksempelvis kunder, potentielle kunder, samarbejdspartnere, leverandører, kandidater og ansatte.

Du kan hente CG Jensens information om persondatabehandling her.