Special Projects

Vi styrer store projekter sikkert i land

CG Jensens division Special Projects udfører typisk store tværfaglige entrepriser. Frem til 2024 opfører vi eksempelvis den kommende Hovedstadens Letbane, hvor CG Jensen står for halvdelen af bygge- og anlægsentrepriserne. Her anlægger vi de delstrækninger, som dækker Rødovre, Herlev og Gladsaxe kommuner og så opfører vi det kommende Kontrol- og Vedligeholdelsescenter, hvorfra man fremover vil vedligeholde og styre letbanedriften.

Tidligere eksempler på store tværfaglige entrepriser er indretning af 21 byggepladser til Metro Cityringen i København, hvor opgaven lød på jord-, beton- og stålarbejder, hvilket hører til CG Jensens kerneområder – samt anlæggelsen af Ringstedsbanens TP10 og TP30, som blev udført i totalentreprise og i konsortium med Barslund.

Tilgang

I Special Projects har vi et højt ambitionsniveau. Vi har overblikket og kan – takket være CG Jensens brede pallette af kompetencer og unikke og smidige samarbejdskultur – sammensætte højtkvalificerede, tværfaglige teams, der sikrer, at vores kunder får et gennemarbejdet slutprodukt af høj kvalitet til tiden.

Du kan læse mere om vores kompetencer inden for anlæg her

Hvis du vil vide mere
Kontaktperson

Christian Levinsen
Divisionschef
Special Projects
+45 27 87 35 36
cl@cgjensen.dk