IrmaByen

Tre boligbebyggelser i Rødovres nye populære bydel

CG Jensens Byggeridivision har i totalentreprise opført to nye boligbebyggelser i IrmaByen i Rødovre og er i gang med at opføre en tredje.

Kernehuset

Den første bebyggelse, vi opførte i IrmaByen var Kernehuset, som stod færdigt i 2018. Den ligger i hjertet af den nye bydel og med Irmabyens vartegn, Kaffetårnet, som nabo.

Kernehuset består af tre etageboligblokke med 82 boliger fordelt på syv opgange i henholdsvis fem, seks og syv etager. De øverste lejligheder er med tilbagerykket penthouse.

I kælderen har vi etableret parkeringspladser samt teknik- og depotrum. Det samlede etageareal er på 8.120 kvadratmeter, og kælderetagen er på 1.975 kvadratmeter.

CG Jensen har opført Kernehuset i totalentreprise med forudgående projektering i samarbejde med rådgivere og bygherre. Et samarbejde, der forløb så tilfredsstillende, at bygherren ELF Development og CG Jensen valgte at fortsætte samarbejdet med endnu en byggesag i IrmaByen: Parkkanten.


Vi har samarbejdet med CG Jensen to gange før og har hver gang oplevet et team, der løser opgaven i høj kvalitet inden for den økonomiske ramme – og til tiden. Det gør os trygge.

Michael Reumert Reffs
Teknisk direktør, ELF Development om den tredje totalentreprisekontrakt

Parkkanten

Parkkanten består af to længe-huse, som indeholder i alt 98 topmoderne lejligheder, som alle har enten altan eller terrasse. Alle lejlighederne har en rigtig fin udsigt ud over IrmaByens egen park.

Alle lejlighederne i Parkkanten har en rigtig fin udsigt ud over IrmaByens egen park.

Parkkanten er opført i totalentreprise med forudgående projektering i samarbejde med rådgivere og bygherre.

IrmaByen, felt 1

I 2021 er CG Jensen gået i gang med at opføre et tredje boligområde i IrmaByen – endnu engang for Bygherren ELF Development.

Denne gang er der tale om et 17.000 kvadratmeter stort område, hvor der skal være dagligvarebutikker, liberalt erhverv og boliger.

Projektet omfatter 163 lejligheder og en parkeringskælder med plads til 142 biler samt cirka 240 cykler. Desuden etableres der 84 p-pladser og 187 cykelpladser på terræn.

Bebyggelsen udformes som en gennemskåret karré, som omkranser et gårdrum med private haver og et offentligt torv.

Ved valg af materialer og konstruktioner lægges der vægt på, at de fremtidige drifts -og vedligeholdelsesomkostninger kan holdes nede på et minimum, hvilket sikres ved anvendelse af gennemprøvede materialer og konstruktioner med lang levetid.

Den nye bebyggelse udføres efter retningslinjerne i New Nordic Building Charter, idet bygherren ønsker, at bebyggelsen certificeres til DGNB guld.

Den nye bebyggelse forventes færdigopført i 2023.