Ferrari/Maserati domicil

Eksklusive rammer til eksklusive biler

CG Jensens Byggeridivision har i storentreprise opført et nyt domicil for Formula Automobile, der er Danmarks officielle importør og forhandler af Ferrari og Maserati.

Det nye domicil er på i alt 8.500 kvadratmeter fordelt på tre etager samt en kælder.

Bilhuset rummer blandt andet et 2.500 kvadratmeter stort parkerings-dæk på anden sal til kunde- og udstillingsbiler. Adgangen hertil foregår via en bil-elevator.

Derudover rummer det nye domicil blandt andet også et 1.200 kvadratmeter stort showroom, salgs- og administrationskontorer, værksted, vaskehal, reservedelslager, velfærdsområder samt en stor tagterrasse.

Kælderen er udført i in situ beton, og de overliggende etager er opført i en gitter/bjælke stålkonstruktion med stabiliserende trappekerner i betonelementer.

Som storentreprenør på projektet har CG Jensen udført al element-montage, stålkonstruktioner, tagdækning, alu- og glasfacader samt montering af facadekassetter.

CG Jensens division for Gartner og belægning har desuden etableret udenoms-arealerne med befæstede arealer til parkering, tilkørsel til p-kælder, containergård, tankanlæg samt grønne arealer og plante-bede.

Bæredygtighed og luksus går hånd i hånd i bilhuset, som er udført som en lavenergi-bebyggelse og med et fremtidssikret afvandingssystem med stor faskine på egen grund.