Kontrol- og Vedligeholdelsescenter, Hovedstadens Letbane

Stålkonstruktioner

I en totalentreprise opfører CG Jensen det kommende Kontrol- og Vedligeholdelsescenter for Hovedstadens Letbane.

CMC-bygningen (Control & Maintenance Center) bliver basen, hvorfra letbanedriften skal styres og vedligeholdes.

CG Jensen Ståldivision leverer og monterer alle stålkonstruktioner til bygningen som egenproduktion.

Vi leverer og monterer i alt 331 ton stål til den 900 kvadratmeter store bygning. Blandt andet 625 kvadratmeter trapezplader og 2.700 kvadratmeter tagkassetter.

CG Jensen udfører opgaven i totalentreprise. Takket være et godt internt samarbejde mellem vores fagdivisioner har vi kunnet påvirke design og tidsplan, så forholdene har været optimale for udførelse af stål-arbejdet. Den konstruktive dialog og planlægning har været til at sikre en betydelig fremdrift i projektet.

CG Jensen står for projektering og udførelse af CMC-bygningen i tæt samarbejde med bygherre, rådgivere, forsyningsselskaber, myndigheder og øvrige grænsefladeaktører.

CMC-bygningen kommer til at bestå af to dele; en operationel del med opmarchspor og værksted til drift og vedligehold og en administrationsdel, hvorfra man skal styre letbanedriften med kontorer, kantine, omklædnings-faciliteter og lager.

Der er stor fokus på arbejdsmiljø på projektet – lige fra den indledende projektering til udførelsen og til den endelige drift.