Nyt Ferrari/Maserati domicil

Eksklusive rammer til eksklusive biler

CG Jensen har i totalentreprise opført et nyt domicil for Formula Automobile, der er Danmarks officielle importør og forhandler af Ferrari og Maserati.

CG Jensen har udført kælderen udført som in-situ beton, og de overliggende etager i form af en gitter/bjælke stålkonstruktion med stabiliserende trappekerner i betonelementer.

Alle stålarbejder i forbindelse med opførelsen er udført af CG Jensens Ståldivision.

CG Jensen har desuden udført alle jord-, kloak- og betonarbejder i bygningen. Ligesom det også er CG Jensen, der har stået for element-montage, tagdækning, alu- og glasfacader, montering af facadekassetter samt belægninger og alt gartnerarbejde omkring bygningen.

CG Jensen har tillige etableret udenoms-arealerne med befæstede arealer til parkering, tilkørsel til p-kælder, containergård, tankanlæg samt grønne arealer og plante-bede.

Formulahuset, der er på i alt 8.500 kvadratmeter fordelt på tre etager samt en kælder, rummer blandt andet et 2.500 kvadratmeter stort parkerings-dæk på 2. sal til kunde- og udstillingsbiler. Adgangen hertil foregår via en bil-elevator.

Derudover rummer det nye domicil blandt andet også et 1.200 kvadratmeter stort showroom, salgs- og administrationskontorer, værksted, vaskehal, reservedelslager, velfærdsområder samt en stor tagterrasse.

Bæredygtighed og luksus går hånd i hånd i bilhuset, som er udført som en lavenergi-bebyggelse og med et fremtidssikret afvandingssystem med stor faskine på egen grund.

Formulahuset er beliggende på Lundtoftegårdsvej i Kongens Lyngby ud mod motorvejen.