Domicil til Ferrari og Maserati

Eksklusive rammer til eksklusive biler

CG Jensen har i storentreprise opført et nyt domicil for Formula Automobile, der er Danmarks officielle importør og forhandler af Ferrari og Maserati.

Det nye domicil er beliggende i Lyngby. Det er på i alt 8.500 kvadratmeter fordelt på tre etager samt en kælder.

CG Jensen har udført al elementmontage på byggeriet. Kælderen er udført i in situ beton, og de overliggende etager er opført i en gitter/bjælke stålkonstruktion med stabiliserende trappekerner i betonelementer.

Facaden fremstår i stramme, matsorte kubiske former, som giver den et tredimensionelt udtryk. CG Jensen har monteret store facadekassetter i glas, som bryder de mørke flader og fungerer som udstillingsvinduer til luksusbilerne.

Bilhuset rummer derudover et 2.500 kvadratmeter stort parkerings-dæk på anden sal til kunde- og udstillingsbiler. Adgangen hertil foregår via en bil-elevator.

Derudover rummer det nye domicil blandt andet også et 1.200 kvadratmeter stort showroom, salgs- og administrationskontorer, værksted, vaskehal, reservedelslager, velfærdsområder samt en stor tagterrasse.

Som storentreprenør har CG Jensen udført alle jord- kloak- og betonarbejder på byggeriet samt stålkonstruktioner, tagdækning, aluminiums- og glasfacade.

CG Jensen har tillige etableret udenoms-arealerne med befæstede arealer til parkering, tilkørsel til p-kælder, containergård, tankanlæg samt grønne arealer og plante-bede. Alle belægninger og gartner-arbejder omkring bygningen er udført af CG Jensens Gartnerdivision.

Bæredygtighed og luksus går hånd i hånd i bilhuset, der er udført som en lavenergi-bebyggelse med solceller på taget samt et fremtidssikret afvandingssystem med stor