MYRHOLM

Attraktive boliger på Enghave Brygge

På den nyanlagte kunstige ø Myrholm, som er en del af den nye kanal-by Engholmene på Enghave Brygge i Københavns Sydhavn, har CG Jensen opført 214 attraktive boliger fordelt på i alt 21.000 kvadratmeter.

Projektet er udført i totalentreprise. Dels som en CG Jensen egenproduktion og dels med et hold af underentreprenører.

Byggeriet består af en syvetagers u-formet længe samt to syvetagers punkthuse. Alle boliger har vandudsigt og enten altan eller privat tagterrasse.

CG Jensen har monteret råhus, lavet installationer, monteret vinduer, støbt gulve, facademuret, monteret fliser i baderum, lavet gipslofter og udført malerarbejder.

CG Jensen har desuden etableret en parkeringskælder med 122 p-pladser, heraf 80 pladser i semiautomatisk anlæg i to etager. Kælderen inklusive parkeringsareal er på cirka 5.000 kvadratmeter.

Projektet er udført på tværs af tre af vores divisioner; Byggeri, Beton og P-plan, som er vores egen afdeling for parkeringshusløsninger.

Enghave Brygge består af ti nyanlagte øer, som fuldt udbygget vil rumme cirka 2.600 nye boliger og 1.600 arbejdspladser. Engholmene udgøres af de 6 nordligste af de i alt 10 nye øer. CG Jensen har anlagt og byggemodnet disse seks øer i totalentreprise.

FAKTA

BYGHERRE:
BYGGEPERIODE:
ENTREPRISEFORM:
REFERENCEBLAD:

Enghave Brygge E ApS
10.2017 – 06.2019
Totalentreprise

BYGHERRE:

Enghave Brygge E ApS

BYGGEPERIODE:

10.2017 – 06.2019

ENTREPRISEFORM:

Totalentreprise

REFERENCEBLAD:

KONTAKT

Divisionschef Claus Baumann
Byggeri Øst
+45 21 70 49 00
bcb@cgjensen.dk

Claus Baumann, Divisionschef, byggeri øst
TVÆRKAJEN
BYGGERI

Tværkajen

BYGGERI

Rødovre Port

BYGGERI

Pelican lagerhotel