Serie: Følg Projektchef Jesper

Projektchef Jesper Sørensen kunne være gået på pension for længst. Alligevel fortsætter han ufortrødent sit arbejde hos CG Jensen.

Projekter frem for pension

Projektchef Jesper Sørensen kunne være gået på pension for længst. Alligevel fortsætter han ufortrødent sit arbejde hos CG Jensen.

I 6. afsnit af serien ’På Job Med’ følger vi projektchef i division Beton Arcon, Jesper Steen Sørensen, der styrer arbejderne på opførelsen en ny busterminal for fjernbusser, som CG Jensen skal aflevere i august.

Mange karrieveje i byggeriet

CG Jensens godt 640 medarbejdere arbejder på tværs af en række fagdivisioner og stabe. Samlet udgør medarbejderstaben en af Danmarks største egenproduktioner samt to byggerienheder.

Med serien På Job Med vil vi gerne give et indblik i de mange karriemuligheder, bygge- og anlægsbranchen byder på.

Hvordan kan en dag for eksempel se ud, når man er praktikant, byggeleder, formand, maskinfører, anlægs- eller bygningsstruktør, sekretær, projektchef, lærling eller adm. direktør?

Jesper Sørensen har knap 50 års erfaring i bygge- og anlægsbranchen og han er ikke i tvivl om, at branchen er noget helt specielt.

”Glæden har været at skabe nogle ting og få nogle ting op at stå. Jeg ynder at kalde mig selv entreprenør, jeg synes, det er en hæderstitel.”

Stor tak til Jesper for, at vi måtte følge med en dag.