Skolebørn besøger letbaneprojekt

Projektleder vil gerne vise, at byggepladsen er for alle – også for piger.

Projektleder i CG Jensen, Kim Ina Guhle Larsen hjælper til daglig med at styre opførelsen af Hovedstadens Letbane i mål. Forleden havde hun dog afsat en lille del af sin arbejdstid til at vise skoleklassen 3.B fra Egelundsskolen i Albertslund rundt på nogle af CG Jensens arbejder på letbaneprojektet.

”Mine drenge elsker at være med på arbejde. Jeg vil gerne vise dem og deres skolekammerater, at der er andre muligheder end den boglige vej. Samtidig vil jeg gerne vise pigerne, at en byggeplads er lige så meget for piger som for drenge. Når jeg henter mine drenge i skole og førhen i børnehave, er jeg blevet mødt af mange piger, der undrer sig over mit orange arbejdstøj, fordi de tror ikke, at piger også kan arbejde på en byggeplads”, siger projektleder i CG Jensen, Kim Ina Guhle Larsen, der med besøget gerne vil slå fast med syvtommersøm, at alle også piger hører hjemme på en byggeplads.

CG Jensen opfører i alt 8,5 kilometer letbanestrækning i Gladsaxe, Herlev og Rødovre Kommuner. De 16 skolebørn besøgte strækningen ud for Bauhaus i Gladsaxe, hvor de fik lejlighed til se en masse arbejdsmaskiner samt forskellige arbejder.

”Børnene havde en rigtig god dag og var meget interesserede i, hvad vi laver og hvordan maskinerne virker. De var alle klar til at møde ind i morgen og hjælpe os med at gøre projektet færdigt”, siger projektleder i CG Jensen, Kim Ina Guhle.