CG Jensen deltager i DSE Messen på DTU

10-04-2019CG Jensen deltager i DSE Messen på DTUI CG Jensen har vi en lang tradition for at være med til at uddanne ingeniører. Vi søger løbende ingeniørpraktikanter og deltager hvert år i henholdsvis DSE Messen på DTU i Lyngby samt speeddating i Århus, hvor firmaer og studerende kan få en snak om et muligt, fremtidigt samarbejde […]

I CG Jensen har vi en lang tradition for at være med til at uddanne ingeniører. Vi søger løbende ingeniørpraktikanter og deltager hvert år i henholdsvis DSE Messen på DTU i Lyngby samt speeddating i Århus, hvor firmaer og studerende kan få en snak om et muligt, fremtidigt samarbejde og se hinanden an.

Mange af vores ingeniørpraktikanter bliver fastansat efter praktikperioden. Én af dem er byggeleder Helena Jappe Anderson, der tog imod på messen på DTU i dag sammen med projektleder Hussein Al-Nema og divisionschef Christian Levinsen.

På standen kunne man få en god snak om, hvad det vil sige at være i praktik i CG Jensen. Der var også mulighed for at erhverve sig lidt CGJ-merchandise samt for at deltage i en konkurrence, hvor man skulle udregne vægten på en medbragt betonkerne.

CG Jensen deltager også i messen i morgen tordag. Her er det er muligt at møde vores to byggeledere Asger Carlsen og Tobias Corbard, der begge har været i praktik i CG Jensen.

Én af fordelene ved at være i praktik hos CG Jensen er, at man lærer at omsætte teori til praksis. En erfaring, man også kan bruge senere hen i sit arbejdsliv, hvis man vil være rådgivende ingeniør.

Kunne en praktikplads i CG Jensen være noget for dig – eller én i dit netværk – er man velkommen til at sende os en ansøgning på info@cgjensen.dk

Tilbage til oversigt