Nu tunnelen på plads ved Buddinge Station

14-04-2019Nu tunnelen på plads ved Buddinge StationMed placeringen af en ny sti-tunnel ved Buddinge Station har CG Jensen nået den første milepæl i det store Letbane-projekt.  Der var fuld gang i arbejdet ved Buddinge Station i dag.  Her skulle en 600 ton tung sti-tunnel skubbes på plads ved den eksisterende station. Forinden havde vores folk fra division Jord, Kloak, Forsyning og […]

Med placeringen af en ny sti-tunnel ved Buddinge Station har CG Jensen nået den første milepæl i det store Letbane-projekt. 

Der var fuld gang i arbejdet ved Buddinge Station i dag. 

Her skulle en 600 ton tung sti-tunnel skubbes på plads ved den eksisterende station. Forinden havde vores folk fra division Jord, Kloak, Forsyning og Gartner gravet sig vej igennem banedæmningen for at gøre plads til tunnelen, som division Beton Øst har støbt på siden november. 

I dag fik tunnelen så rulleskøjter, hvorefter den stille og roligt blev skubbet på plads. 

“Vi har nået en milepæl. Der er en masse arbejde, der er gået forud og det er dejligt, når tingene lykkes så godt”, siger projektchef Kim Ivan Nielsen om det gode samarbejde på tværs af divisionerne.

Den nye tunnel er sat sammen af to halve tunneller og kommer til at udgøre en ny trafikal strækning for cyklister og fodgængere ved åbningen af Hovedstadens Letbane i 2025.

CG Jensen står for halvdelen af bygge- og anlægsentrepriserne på Hovedstadens Letbane og skal blandt andet anlægge letbane i de strækninger, som dækker Rødovre, Herlev og Gladsaxe Kommuner.

Hovedstadens Letbane ventes at servicere op imod 14 millioner passagerer årligt.

Tilbage til oversigt