CG Jensen støber en bid af Københavns kommende High Street

16-04-2019CG Jensen støber en bid af Københavns kommende High Street’Kalvebod Park’ er et grønt strøg, der er planlagt til at løbe parallelt med Kalvebod Brygge. I dag stopper det  nye byrum brat ved Tivoli Hotel & Congress Center, men nu er CG Jensen i gang med at forlænge det. Efter måneders armeringsarbejde kunne Beton Arcon […]

‘Kalvebod Park’ er et grønt strøg, der er planlagt til at løbe parallelt med Kalvebod Brygge. I dag stopper det  nye byrum brat ved Tivoli Hotel & Congress Center, men nu er CG Jensen i gang med at forlænge det.

Efter måneders armeringsarbejde kunne Beton Arcon for nylig støbe den del af strøget, der fremover kommer til at  forbinde hotellerne CABINN Copenhagen og Tivoli Hotel & Congress Center.

Det hævede strøg skal herfra løbe gennem ‘CABINN Copenhagen’, hen over den kommende IKEA bygning for at ende ved Dybbølsbro.

Det 620 kvadratmeter store betondæk er støbt med et fald, så vandet kan blive ledt ud af konstruktionen. Det skal i den kommende tid belægges med fliser og der skal opsættes stålrækværk, inden det kan tages i brug.

Indgangen til det hævede strøg finder man i dag ved SEBs hovedkvarter ved Bernstorffsgade.

Tilbage til oversigt