Minutiøst arbejde gav pote: Færge passede i sit nye leje

24-04-2019Minutiøst arbejde gav pote: Færge passede i sit nye lejePå Bogø Havn har CG Jensen renoveret færgelejet til den 60 år gamle færge M/S Ida, der i sommerperioden fragter passagerer mellem Bogø og Stubbekøbing. Og Ida passede såmænd ind i det nyrenoverede færgeleje ved første gensyn, hvilket skabte glæde hos vores folk i division Ramning og […]

På Bogø Havn har CG Jensen renoveret færgelejet til den 60 år gamle færge M/S Ida, der i sommerperioden fragter passagerer mellem Bogø og Stubbekøbing.

Og Ida passede såmænd ind i det nyrenoverede færgeleje ved første gensyn, hvilket skabte glæde hos vores folk i division Ramning og Vandbygning, der har har arbejdet minutiøst på at få lejet til at passe.

“Det er meget sjældent, at et sådan leje passer første gang, da få centimeter kan betyde forskellen på succes og fiasko. Men det er lykkedes efter en helt fantastisk indsats fra alle mand”, siger formand Jacob Cargnelli om renoveringsarbejdet , som CG Jensen har udført for Vordingborg Kommune.

Det gamle færgeleje har blandt andet fået udskiftet det østlige ledeværk. Det nye ledeværk er udført af hovedsagelig stål beklædt med Azobé træ.  CG Jensen har også fjernet den gamle spuns, som er erstattet med stenkastning samt seks nye Duc d’ alber.

Færgeruten mellem Bogø og Stubbekøbing er så populær, at sommerruten nu er blevet udvidet til at løbe fra den 1. maj til den 30. september.

Vi ser frem til, at Ida nu kan fortsætte sin sejlads mange år endnu.

Tilbage til oversigt