CG Jensen deltager i nyt bæredygtigt initiativ

25-04-2019CG Jensen deltager i nyt bæredygtigt initiativBeton- og byggebranchen vil med ‘Bæredygtig Beton Initiativ’ halvere CO2-udledningen fra beton i 2030.   Mere end 20 centrale aktører er en del af det nye initiativ, der vil gøre op med vanetænkningen og forsøge at finde nye løsninger til, hvordan vi kan genbruge materialer og i det hele taget reducere forbruget.   “Vi vil gerne være med […]

Beton- og byggebranchen vil med ‘Bæredygtig Beton Initiativ’ halvere CO2-udledningen fra beton i 2030.  

Mere end 20 centrale aktører er en del af det nye initiativ, der vil gøre op med vanetænkningen og forsøge at finde nye løsninger til, hvordan vi kan genbruge materialer og i det hele taget reducere forbruget.  

“Vi vil gerne være med til at sætte dagsordenen for brug af bæredygtig beton. For os handler det om at finde langsigtede, bæredygtige løsninger og derfor glæder vi os over, at vi med Bæredygtig Beton Initiativet får mulighed for at tale med dygtige folk, der repræsenterer alle leddene i byggeri-kæden; fra bygherren til betonproducenten”, siger divisionschef Bendy Zimmerman Pedersen, der sammen med projektchef Niels Thorsund skal bidrage med input fra CG Jensens side.  

Vi ser frem til samarbejdet i den kommende tid.

Du kan læse mere om Bæredygtig Beton Initiativet her

Tilbage til oversigt