Rejsegilde på Gladsaxe Ny Genbrugsstation

CG Jensen opfører i totalentreprise en ny genbrugsstation for Gladsaxe Kommune. I går blev der holdt rejsegilde, hvor man markerede, at flere af råhusene til den nye genbrugsstation nu er tæt på at være lukkede.

Til rejsegildet var der traditionen tro pølsevogn og taler – og her blev der rettet en særlig tak til håndværkerne.

“Til alle håndværkere, arkitekter, ingeniører og alle andre involverede, vil jeg gerne starte med at udtrykke min dybfølte taknemmelighed. Jeres hårde arbejde og dedikation ses tydeligt i de resultater, vi står midt i her i dag. I har lagt sjæl og energi i dette byggeri, og det kan vi alle være stolte af”, lød det blandt andet fra projekteringschef i CG Jensen, Carsten Holst Nørgaard.

Opførelsen af genbrugsstationen er speciel, da genbrug af materialer dikterer både arkitektur og udførelse.

CG Jensens erfarne team, der har to genbrugsstationer bag sig, har været med til at påvirke og finde løsninger allerede i en tidlig fase.

Håndtering af særlige forhold

Projektet har dog ikke været uden bump på vejen, fortæller Carsten Holst Nørgaard.

“Byggegrundens kraftige stigning mod nord har skabt mange udfordringer for både vores rådgiver og for CG Jensen. Desuden har problemstillingen omkring udbygningen af genbrugsstation på arealet ved den fredede Gravhøj skabt sine udfordringer, men de er overkommet, så vi nu kan fejre rejsegildet.”

Imens flere af råhusene – både råhuset til den nye mandskabsbygning og den nye hal for farligt affald – er tæt på at være lukkede, venter nu montagen af bygningen for direkte genbrug.

Her forventer man at opstarte arbejderne i næste uge.

“Derudover er vi nået meget langt med de udvendige anlægskonstruktioner, så konturen af den nye genbrugsstation tegner sig”, fortæller Carsten Holst Nørgaard.