På job med projektleder Katrine S. Mortensen

“Vi skal tjene penge, vi skal lykkes sammen og vi skal have det sjovt. Når jeg har de her tre ting i fokus, så har jeg en rigtig fed arbejdsdag.”

Sådan siger projektleder i CG Jensen, Katrine S. Mortensen, som vi følger i 18. afsnit af CG Jensen serien ‘På job med’.

Katrine er projektleder for arbejdsmiljø og kvalitetssikring på større projekter og de sidste seks år har hun arbejdet på at forene bygherrens krav med den praktiske udførelse af Hovedstadens Letbane, som hun sammen med kollegaerne nu er ved at færdiggøre. 

Mange af opgaverne har med administration, information og tilsyn at gøre.

“I CG Jensen – og det er det, jeg rigtig godt kan lide ved CG Jensen, kan det godt være mere menneske og mindre management. Det kan selvfølgelig give nogle udfordringer, når man sidder med nogle ledelsessystemer og strukturer, men det giver også muligheder for selv at have en forståelse af, hvilke udfordringer folkene har på byggepladsen – og hvad er det, vi skal gøre for at sikkerhed og arbejdsmiljø er til at have med at gøre”, siger projektleder Katrine S. Mortensen.

Katrine er oprindelig uddannet byggetekniker og har 18 års erfaring i branchen. Hun glæder sig over de mange synlige CG Jensen resultater, det er blevet til gennem årene – og ikke mindst over at have været med til at opføre Hovedstadens Letbane.

”Det er så fedt at se alt det, CG Jensen har bygget. Man kan jo bare tage en tur ind til København, så kan man sgu godt blive lidt glad i låget over alt det, der er skabt til glæde for rigtig mange mennesker. Og så er jeg mega stolt af det her projekt. Det er et kæmpe anlægsprojekt, vi har kæmpet med i seks år og vi er ved at være ved vejs ende.

I videoen kan du høre mere om, hvad Katrine sætter pris på ved bygge- og anlægsbranchen.

Mange karrieveje i byggeriet

CG Jensens godt 640 medarbejdere arbejder på tværs af en række fagdivisioner og stabe. Samlet udgør medarbejderstaben en af Danmarks største egenproduktioner samt to byggerienheder.

Med serien ’På job med’ vil vi gerne give et indblik i de mange karriemuligheder, bygge- og anlægsbranchen byder på.

Hvordan kan en dag for eksempel se ud, når man er praktikant, byggeleder, formand, maskinfører, anlægs- eller bygningsstruktør, sekretær, projektchef, lærling eller adm. direktør?

Stor tak til Katrine for, at vi måtte følge hende en dag på jobbet.