Første spadestik på Grøndalsbo

121 familier mistede for lidt over to år siden deres hjem i en af de største brande i København i nyere tid. I går blev det første spadestik til genopførelsen så taget.

I går tog adm. direktør i CG Jensen, Michael S. Larsen sammen med teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune, Line Barfod og bestyrelsesformand i E/F Grøndalsbo, Michael Daniel Andersen, første spadestik til genopbygningen af den nedbrændte etageejendom i Vanløse, Grøndalsbo.

”Vi glæder os meget til at genskabe et hjem for familierne. Samtidig bliver det en fagligt spændende opgave for os, da vi skal opføre et hus, der udadtil og størrelsesmæssigt skal ligne det originale, men indadtil leve op til nuværende krav – for eksempel til isolering og teknik, der jo fysisk fylder noget mere i dag”, siger adm. direktør i CG Jensen, Michael S. Larsen.

CG Jensen har været gennem en spændende proces, der stiller store krav til alle involverede, herunder også bygherre, bygherrerådgiver, kommune, arkitekter og ingeniører.

“Til første spadestik var vi samlet til en glædelig begivenhed. Men det sker på en tragisk baggrund og nu glæder vi os til for alvor at komme i gang med opførelsen”, siger divisionschef i Byggeri Øst og Vest, Jens Bastrup.

Det er forventningen, at byggeriet står klar til indflytning medio 2026

Du kan se det første spadestik i tv-udsendelsen herover, hvor særligt en af de tre tager fat med skovlen