Fra skoletræt til mulig danmarksmester i anlægsgartner

I dag går DM i Skills for alvor i gang – og det er med deltagelse af to CG Jensen lærlinge.

19-årige Nicklas Ladegaard er i lære som anlægsgartner hos CG Jensen. Det har vist sig at være den helt rigtige vej for den unge mand, der allerede som skoletræt elev i 8. og 9. klasse var i ugentlig praktik i CG Jensen. 

“Jeg hadede at gå i skole. Jeg fik tit at vide, at jeg ikke rigtig kunne blive til noget. Nu skal jeg lige pludselig til DM. Jeg er meget stolt af det – og så håber jeg, at jeg kan vinde”, siger Niclas Ladegaard, der allerede fra første hovedforløb på Roskilde Tekniske Skole gjorde sig positivt bemærket hos faglæreren Lars.

“Nicklas viste, han faktisk var ret godt kørende. Han viste interesse for faget og han havde engagement”, siger læreren, der har udvalgt Nicklas Ladegaard til DM i Skills.

Stolt far og team

Nicklas Ladegaard er tilknyttet et team, der er under ledelse af faren, Mads Ladegaard.

“Jeg er kæmpe stolt – og hele afdelingen er oppe at køre”, fortæller Mads Ladegaard. 

Oprindeligt var CG Jensen ved dette års DM i Skills repræsenteret i disciplinerne anlægssgartner, anlægsstruktør og bygningsstruktør. Den ene måtte dog desværre udgå efter en skade.

Udover Nicklas deltager også anlægsstruktørlærling i CG Jensen, Sebastian Skovbjerg. 

Alle er velkommen til at lægge vejen forbi DM i Skills i Roskilde, der løber fra torsdag til lørdag formiddag, hvor vinderen kåres.

Held og lykke til begge CG Jensens lærlinge