CG Jensen lærlinge til DM i Skills

05-04-2019CG Jensen lærlinge til DM i SkillsÅrets Lærlingedag finder sted i Næstved, hvor CG Jensens lærlinge kan opleve konkurrencen – og i princippet en svendeprøve – helt tæt på. “Vores lærlinge kan under arrangementet opleve, hvor vigtigt præcision og samarbejde er under pressede situationer”, fortæller byggeleder og medlem af Lærlingeudvalget, Jesper Juel Pedersen.  Han sammenligner DM i Skills med […]

05-04-2019

Årets Lærlingedag finder sted i Næstved, hvor CG Jensens lærlinge kan opleve konkurrencen – og i princippet en svendeprøve – helt tæt på.

“Vores lærlinge kan under arrangementet opleve, hvor vigtigt præcision og samarbejde er under pressede situationer”, fortæller byggeleder og medlem af Lærlingeudvalget, Jesper Juel Pedersen. 

Han sammenligner DM i Skills med den svendeprøve, der venter lærlingene.

“Sværhedsgraden er den samme, men til DM i Skills er der måske ti gange så stort et pres, fordi der er så mange, der kigger med”, forklarer Jesper Juel Pedersen. 

Vi kan også lære af hinanden internt

CG Jensen har en lang tradition for at afholde en årlig Lærlingedag. 

Sidste år gik turen blandt andet til Christiansborg og efterfølgende Refshaleøen, hvor de unge kunne få et indblik i opførelsen af et stort slusekammer. 

Ifølge Jesper Juel Pedersen er det godt givet ud at samle de unge én gang årligt. 

“Til daglig arbejder vores lærlinge på kryds og tværs af landet. Med Lærlingedagen vil vi gerne ryste dem mere sammen, for når de snakker sammen, kan de dele de gode historier og lære af hinanden.”

Farvel til én ener

Det er Johnny Villadsens sidste dag i Lærlingeudvalget i dag. Johnny Villadsen var med til opstarte Lærlingeudvalget og har i hele sin karriere engageret sig i at give folk muligheden for at dygtiggøre sig.

“Jeg synes, CG Jensen er Danmarks bedste til lærlinge, og når jeg kommer ud på skolen, har vi et super godt ry. Jeg trækker mig nu, fordi jeg synes, der skal fornyelse til”, siger Johnny Villadsen, der understreger, at hans telefon altid er åben.

Johnny Villadsen slipper dog heller ikke helt grebet. I weekenden skal han – sammen med én af vores andre formænd, Marie Lund – være fagdommer til DM i Skills. 

Her skal han være med til at vurdere, hvilke af de dystende bygningsstruktører, der har opført det flotteste brofag.

CG Jensen er hovedsponsor til DM i Skills.

Tilbage til oversigt