CG Jensen er i topform efter nyt rekordår

26-03-2019CG Jensen er i topform efter nyt rekordårCG Jensen kan se tilbage på endnu et år med vækst. Virksomheden omsatte i 2018 for 1,641 milliarder kroner, hvilket er ny rekord – og en stigning 18,9 procent i forhold til året før. Takket være en velkørende produktion og stab har CG Jensen også kunnet præstere en […]

CG Jensen kan se tilbage på endnu et år med vækst. Virksomheden omsatte i 2018 for 1,641 milliarder kroner, hvilket er ny rekord – og en stigning 18,9 procent i forhold til året før.

Takket være en velkørende produktion og stab har CG Jensen også kunnet præstere en flot overskudsgrad på 6,3 procent, svarende til et solidt overskud før finansielle poster på 103,1 millioner kroner. Det overskud, der vel at mærke er tilbage, efter at virksomheden tildelte deres 600 dygtige medarbejdere et gratiale i anledning af selskabets 10 års jubilæumsfest i april 2018.

”At belønne vores medarbejdere med en bonus og en stor fest har muligvis kostet os en smule på overskudsgraden, men det er til gengæld tjent mange gange ind igen i form af arbejdsglæde, og vi gør det gerne igen ved næste milepæl. Når det går godt, er det fællesskabet, der sejrer – og fællesskabet, der skal betænkes,” siger adm. direktør, Michael S. Larsen.

Endnu et solidt regnskab i rækken af mange

CG Jensen har på blot to år øget sin omsætning med over 50 procent, og de pæne overskudsgrader er fulgt med. Det er nu fjerde år i træk, at virksomheden præsterer en overskudsgrad på over 6 procent, hvilket er ganske imponerende indenfor bygge- og anlægsbranchen.

”Det er et super stærkt resultat. CG Jensen er mere velpolstret end nogensinde med en egenkapital på over 250 millioner kroner samt en soliditet på lige over 40 procent. Og med en ordrebeholdning på over 2 milliarder ser fremtiden yderst fornuftig ud,” siger adm. direktør, Michael S. Larsen.

Han peger på CG Jensens velfungerende egenproduktion og byggestyring samt evne til internt samarbejde, når han skal forklare den imponerende udvikling og position, firmaet har opnået i dag.

”CG Jensen er en entreprenørvirksomhed, der har viljen og evnen til internt samarbejde. Det betyder, at vores folk kan omsætte erfaring og ekspertise fra den enkelte division til solidt forankrede, tværfaglige teams, der supplerer hinanden godt. Det betyder, at vi har kunnet optimere arbejdsprocesserne til mærkbar gavn for bygherren – og for alle sagens parter.”   

 

Tilbage til oversigt