CG Jensen renoverer pier i barskt miljø på Thyborøn Havn

02-05-2018CG Jensen renoverer pier i barskt miljø på Thyborøn HavnYderpieren på Thyborøn Havn trænger til en kærlig hånd. Gennem årtier har skiftevis salt og ilt ædt sig ind i spunsen, og det skal CG Jensen nu gøre noget ved. Spunsen er i så dårlig stand, at CG Jensen på indersiden af pieren nu sætter 200 […]

Yderpieren på Thyborøn Havn trænger til en kærlig hånd. Gennem årtier har skiftevis salt og ilt ædt sig ind i spunsen, og det skal CG Jensen nu gøre noget ved.

Spunsen er i så dårlig stand, at CG Jensen på indersiden af pieren nu sætter 200 meter ny spuns. På ydersiden støber man en betonforstøbning for at beskytte den nuværende spuns mod bølgernes tæren. Det gør man for at forlænge spunsens levetid.

Ovenpå betonforstøbningen støber CG Jensen også en to meter høj bølgeskærm.

I forbindelse med renoveringsarbejdet moderniserer CG Jensen pieren ved at gøre den tre meter bredere. Det gør man ved at sætte den indvendige spuns tre meter længere inde i havnen og fylde hulrummet op med sand og endelig asfaltere det ny inddragede areal, så det er klar til at imødekomme tidens behov.

Det er CG Jensens division Ramning og Vandbygning, der står for opgaven.


Bygherre: Thyborøn Havn

Entreprise: Hovedentreprise

Anlægsperiode: 7. maj 2018 – 30. november 2018

Kontraktsum: Oplyses ikke

Tilbage til oversigt