CG Jensen skal renovere forfalden kaj på Saltholm Havn

03-05-2018CG Jensen skal renovere forfalden kaj på Saltholm Havn Ud for Amager ligger den mindre ø Saltholm, hvor det overvejende er græssende køer, der har deres daglige gang. Ved indsejlingen til øen trænger kajen til renovering. Et arbejde, der skal være færdigt, inden køerne skal fragtes hjem til fastlandet i slutningen af september. Den yderste havnemole er i så ringe – […]

Ud for Amager ligger den mindre ø Saltholm, hvor det overvejende er græssende køer, der har deres daglige gang. Ved indsejlingen til øen trænger kajen til renovering. Et arbejde, der skal være færdigt, inden køerne skal fragtes hjem til fastlandet i slutningen af september.

Den yderste havnemole er i så ringe – og rusten – stand, at CG Jensens division Ramning og Vandbygning skal etablere en ny kajvæg og kajkant. Kajkanten bliver beklædt i azobé træ, der er særligt modstandsdygtigt.

For CG Jensens vandbygningsfolk bliver det en lidt speciel opgave rent logistisk, da det er småt med beboelse og butikker på den lille ø.

Bygherre: Saltholm Ejerlaug                                                                              

Entrepriseform: Hovedentreprise

Anlægsperiode: 1. august 2018 – 28. september 2018

Kontraktsum: Oplyses ikke

Tilbage til oversigt